Landelijke insectendag 2024 van EIS Kenniscentrum insecten

Op zaterdag 6 april 2024 vindt de Landelijke insectendag plaats in Flora Boskoop. Deze dag staat in het teken van het samenbrengen van enthousiaste vrijwilligers, insectenliefhebbers en professionals die met insecten werken. Het doel is om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en gezamenlijk kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen in de insectenwereld.

Programma hoogtepunten:

  • Lezingen: Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van insecten in natuurbeleid en -bescherming. Leer meer over de huidige stand van zaken rond bestuivers, nieuw ontdekte soorten, en ontdek welke oerbeesten er in het water leven. Klik op de afbeelding of hier om het concept programma te Downloaden.
  • Infomarkt: Verken de infomarkt met kraampjes van diverse organisaties. Hier vind je niet alleen informatieve materialen, maar ook leuke spullen gerelateerd aan de fascinerende wereld van insecten.

Praktische informatie:

  • Locatie: Flora Boskoop
  • Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer (op loopafstand van station Boskoop) als de auto (gratis parkeren).
  • Catering: Geniet van een geheel vegetarische catering.
  • Bijdrage: Een bescheiden bijdrage van 10 euro wordt gevraagd, inclusief thee en koffie, vegetarische lunch en borrel.

Aanmelding: Wil je deelnemen aan deze inspirerende dag? Meld je dan aan via onderstaande QR code of volg deze link voor directe registratie.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de fascinerende wereld van insecten te verkennen tijdens de Landelijke insectendag 2024. Samen maken we van deze dag een onvergetelijke ervaring!

 

Concept programma

 

Aanmelden via QR code:

Volg deze link voor directe registratie (geen QR nodig).

Informatie over de vorige Landelijke insectendag (2023) kunt u hier vinden.