Advies

Wilt u uw terrein bij-vriendelijker maken, het vliegend hert een steuntje in de rug geven of uw gebied inrichten voor sprinkhanen, dan kan EIS daarbij helpen.

Meer lezen?

Bescherming

EIS zet zich in voor allerlei soorten, zoals bijen, kleine wrattenbijter, bosmieren. Het vliegend hert is een van de weinige wettelijk beschermde ongewervelden.

Meer lezen?

Inventarisatie

EIS voert inventarisaties uit van bestuivers (bijen en zweefvliegen), sprinkhanen, macrofauna, slakken, mieren, kevers en nog veel meer.

Meer lezen?

Beheer

EIS levert kennis en gegevens als input voor beheerplannen. Voor onder meer vliegend hert en bosmieren kan advies op maat worden gegeven.  

Meer lezen?

Monitoring

EIS heeft ervaring met monitoring van sprinkhanen, bijen en zweefvliegen, dagvlinders en libellen, onder meer in het kader van NEM, SNL en O+BN. 

Meer lezen?

Cursussen

EIS biedt diverse cursussen aan, zoals SNL monitoring sprinkhanen en bos-mieren. Op aanvraag kunnen cursussen op maat samengesteld worden.

Meer lezen?

Exoten

Er zijn vele soorten exotische ongewervelde dieren. EIS verricht onderzoek en geeft advies over lastige en schadelijke soorten.

Meer lezen?

Determinatie

EIS heeft een zeer brede taxonomische expertise en is in staat om te helpen bij het determineren van vrijwel elke groep ongewervelden. 

Meer lezen?